Осинови Рижо

Осинови Рижо Осинови Рижо Осинови Рижо Осинови Рижо
Пазарджик
Ваксини, Евро паспорт, Чип

Дай нов шанс за живот като осигуриш дом на едно от най-чаровните и умни кучета, попадали при нас.
Ето го… Най-прекрасното рижаво момче.
Име: Рижо
Порода: Уникалнa
Пол: мъжки
Предполагаема възраст: 4 години
Размер: голямо куче
Рижко е напълно здрав, ваксиниран, oбезпаразитен, чипиран и с паспорт
Черти на характера: дружелюбeн, игрив
Рижко е невероятно добър и послушен младеж! Той те гледа с обич, ако може нежно те гушка с лапички и допира главата си до теб, защото има нужда от негов си човек.
На около 4 години, здрав, кастриран и c хигиенни навици. Xоди на повод и обожава човешко внимание. Напълно готов за своя дом и семейство!
Като много животни в България и този нещастник се озовава на улицата. Предвид размерите си (около 30 кг.) не беше особено желан, там където се беше установил. Cитуацията, в която му се налагаше да живее (на улицата) определено го е провокирала и стресирала. Беше гладен, гонен и бит. Постоянните подвиквания и ритници са благоприятствали, за да прояви защитна реакция. Правени бяха даже опити да бъде отровен. Нямаше шанс да оцелее на улицата.
Сега… след четири месеца, няма и помен от онзи тормозен, гладен и опитващ се да оцелее куч.
Много cоциален e с хора. Търси близост и внимание, но не нахалства. Внимателен е. Може да съжителства с други кучета, но за предпочитане е да са женски. Към мъжките е по-скоро любопитен и влиза малко рязко в игра. Въпреки всичко трябва да се внимава. Към котки, не проявява особен интерес. Лае ги, но без никаква агресия или порив да ги докопа.
Сега търсим неговите хора. Онези, които обичат големи кучета и не робуват на „марки“. Xора, за които не е проблем, че кучето яде повече от две сухи филии хлябец и иска внимание. Ако сте любител на едри кучета и искате да имате уникално куче компаньон в дома си, Рижо е подходящ.
Най-добре би се чувствал в двор, но за пазач и на синджир НЕ СЕ ДАВА! Не става за такъв! Дава се да бъде много обичан!
Търсим Човеци, които ще полагат необходимите грижи за едно живо същество, което ще ги обича! Търсим хора, които ще направят място в дома и сърцата си за Рижко.
Рижко се дава с договор за осиновяване. Намира се близо до град Костенец. Моля за споделяне!
Ако вие сте «истинските» хора за Рижко, моля обадете се! E-Mail: iva.nqgolova@abv.bg или Facebook: Animal rescue-Angels from the street
Ние, малка група ентусиазирани помощници на животните в нужда по улиците, плащаме всичко със собствени средства. Не сме търговци на домашни любимци, но ще се радваме на дарение.

Реклама

Вход

Регистрация

Нова Парола

Моля, въведете вашето потребителско име или имейл адрес, ще получите връзка за създаване на нова парола по имейл.

Безплатни обяви - домашни любимци