Подаряваме чудни, мили, умни, кротки котенца с хигиенни навици, знаещи имената си

Подаряваме чудни, мили, умни, кротки котенца с хигиенни навици, знаещи имената си Подаряваме чудни, мили, умни, кротки котенца с хигиенни навици, знаещи имената си Подаряваме чудни, мили, умни, кротки котенца с хигиенни навици, знаещи имената си Подаряваме чудни, мили, умни, кротки котенца с хигиенни навици, знаещи имената си Подаряваме чудни, мили, умни, кротки котенца с хигиенни навици, знаещи имената си Подаряваме чудни, мили, умни, кротки котенца с хигиенни навици, знаещи имената си Подаряваме чудни, мили, умни, кротки котенца с хигиенни навици, знаещи имената си Подаряваме чудни, мили, умни, кротки котенца с хигиенни навици, знаещи имената си
10.08.23
Бургас 
+359877762579

Мили хора,

Реклама

Ние сме четири котенца сирачета.
Три сестричета и едно братче.
Роза – Кротушка, Юначе / Юни /, близначетата Добродушка и Послушка.
През м. август 2023, още съвсем малки, бяхме изхвърлени на една поляна. Наблизо имаше скрита и една змия.
Добри хора ни намериха и ни спасиха. Грижиха се за нас. Отхраниха ни и ни отгледаха, но нямат възможност за повече, защото наскоро преди нас са спасили друго коте, което е пострадало след това при падане от терасата им на висок етаж, било оперирано и едва е оживяло.
Молим да бъдете милостиви към нас! Много искаме да имаме дом и да си намерим добри стопани, които да ни обичат, както ние ще ги обичаме.
Всички ние сме с хигиенни навици още от втория ден у дома. Това показва колко сме умнички, чистички и прилежни. Похапваме  каквото ни се даде и се радваме на храничката и на вниманието.
Ние сме:
Роза – Кротушка – чудно красива с прекрасна, фина, мека, чиста козинка и кротък обичлив характер. Поспаланка. Много гальовна и постоянно мъркоти. Много кротка и послушна. Чисти се и не създава грижи. Ще обича много стопаните си.

Юначе / Юни / – много красиво, силно котенце, много игриво и обичливо. Бързо се привързва и все е любопитно. Прекрасен другар. Много чисто с милички, умни очички. Гали се и много мърка. Все следи и се грижи за сестричетата си и ги почиства.

Добродушка – Слънчева – името и показва какво котенце е. Весела и много умничка. С чудна, мека, петниста, красива козинка и все иска да се гали и да прегръща. Кротка и много ще обича стопаните си. Постоянно се мие и чисти. Обича да наблюдава какво се случва. С чудни и мили очички.

Послушка – най – малкото, но с толкова добър характер. Много чисто. Обича да си поспива и да се погалва. Красиво като близначката си Добродушка. Бързо се привързва и не пречи на никого. С много обич в чудните си очички. Не замърсява и тихо си играе или обича да гледа през прозореца. Поради кроткия си характер понякога стои настрани от игрите на другите котенца. Най – мил приятел.

Това сме ние. Четири малки сирачета.

Вход

Регистрация

Нова Парола

Моля, въведете вашето потребителско име или имейл адрес, ще получите връзка за създаване на нова парола по имейл.

Безплатни обяви - домашни любимци