Топ 10 имена на кучета

имена на кучета

Ако се затруднявате с избора на име за кучето си, вижте нашата класация за 10-те най-добри имена на кучета .В тази статия ще разгледаме само някои от любимите ни имена за кучета през 2022 г. Сигурни сме, че ако никое от тях не подхожда на вашето кученце, то поне ще ви даде повод за размисъл, докато продължавате да търсите, а ако все още не сте си избрали куче, разгледайте обявите за кучета

Топ 10 имена за кучета – мъжки и женски

  • Бела

Бела е чудесно женско име за женско куче. То може да се използва за всяко куче с красива бяла козина или за женска порода кучета, като например померан. Bella е италианската дума за красива и е използвана на много различни езици, както и в популярната култура. Името Бела стана известно благодарение на книгите на Стефи Майер за вампири и върколаци, наречени „Twilight“. Това е и името на един от главните герои в тези книги: изключително красиво момиче, което се влюбва във вампир на име Едуард Кълън.

  • Люси

Луси е популярно женско име на куче. То е чудесен избор и за всяка порода кучета, както и за куче с кафява козина и енергичен дух. Луси може да е идеалното име за вашата игрива приятелка, ако обича да гони нещата!

Реклама
  • Дейзи

Дейзи е сладко име за малко куче. Дейзи е и името на много цветя, включително популярното цвете маргаритка.

Дейзи е много популярно име за женски кучета, тъй като за първи път е дадено на такова през 1952 г. от дъщерята на президента Хари Труман – Маргарет.

  • Луна

Луна е популярно име за кучета с бяла козина. Това име е и заглавие на героиня на Дисни, кръстена на принцеса Луна от „Моето малко пони: Приятелството е магия“. Ако обичате да гледате анимационни филми или да играете игри с кучето си, това може да е идеалното име за вас!

Реклама
  • Лола

Лола е популярно име за куче. То е и идеалният избор, ако търсите нещо различно или просто искате да се придържате към традиционните имена. Първоначално Лола е дадено като прякор на Долорес, което на испански означава „скърби“. Това е старомодно име, което напоследък се завръща благодарение на популярността си във филми и телевизионни предавания като „Легална блондинка“. Това го прави идеално, ако търсите класическо, но актуално име!

  • Джеси

Джеси е страхотно име за женски домашен любимец. Подходящо е както за кучета, така и за женски котки.

  • Чарли

Чарли е чудесно име за куче, което е игриво, но и спокойно и тихо, а ако вашият космат приятел е къдрав и бял, като пуделите, това определено е най-добирят избор на име за куче.

  • Макс

Макс е мъжко име за куче и име за момче, което на латински означава „най-велик“. Макс е най-популярното име в Съединените щати, където се нарежда на първо място сред всички мъжки кучета и на второ място в общото класиране след Бела.

Реклама
  • Бъди

Buddy от английски „приятел“ е едно страхотно име за мъжко куче. Лесно за произнасяне и винаги позитивно настроено име.

  • Кейн

Кейн е подходящо име за кучета пазачи, както и за добре сложени породи кучета, като стафорширски териер или доберман. На Уелски език означава битка, боец .

Заключение

Надяваме се, че този списък с най-добрите имена на кучета ви е харесал. Ако търсите още чудесно съдържание, разгледайте другите ни статии за имена на кучета и грижи за домашни любимци.

Сподели
Туитни

Свързани статии

Здравословни проблеми при кучетата

Здравословни проблеми при кучетата

Здравето на кучетата е от съществено значение, но като грижливи стопани, понякога неосъзнато не отделяме достатъчно внимание на поддръжката и защитата на нашите космати приятели

С куче на море - плажове за домашни любимци

С Куче на море, Къде? Плажове в България

Всяка година посещението на Българското Черноморие с куче става все по-сложно, общините налагат забрани за кучета по плажовете в България. От Pet4you ви съветваме преди

Статии и съвети за домашни любимци

pet4you

Всяка година все повече кучета и котки срещат съдбата си на улицата.

Не изхвърляйте домашния си любимец !

Осинови
Промотирани обяви
Любими
Груминг салони

Вход

Регистрация

Нова Парола

Моля, въведете вашето потребителско име или имейл адрес, ще получите връзка за създаване на нова парола по имейл.