Филми за кучета, които си заслужава да гледате

филми за кучета

В забързаното ежедневие понякога просто трябва да ударим спирачката и да се отпуснем, а какво по-добро от филми с кучета ?

Ако не сте гледали тези филми за кучета, взимайте пуканките и се зареждайте пред екрана, защото сме ви приготвили най-добрите продукции .

Филми за кучета – Драма

Хачико: Историята на едно куче (2009) – Драма, Семеен

Каквото и да напишем за този филм, би било малко. Хачико е истинска история за куче и специалната връзка, която споделя с професор, когото е избрало . Историята е представена изключително добре от актьорския състав и режисьора.

Реклама

Професор Уено ежедневно пътува с влака на работа и кучето всеки ден го изпраща сутрин, а след това се връща да го посрещне на гарата точно в 5 часа след обяд. Професорът получава инфаркт и умира, по това време Хачико е вече на 18 месеца, то дълго чака стопанина си, който никога не се връща и въпреки това кучето продължава да го чака всеки ден в продължение на 9 години.

Намери своя верен приятел

филми за кучета

Червеното куче (2011)

Действителна история за куче, което отказва да приеме, че стопанинът му го няма и решава на всяка цена да го открие. По пътя си „Red dog“ носи положителни емоции на всеки, когото го срещне.

Реклама

филми с кучета

Того (2019) – Драма, Биографичен, Семеен

Една невероятно добра продукция на Disney, създадена по истинска история.

„Того“ е неразказана истинска история, развиваща се през зимата на 1925 г., която преминава през терена на тундрата на Аляска за приключения, които ще изпитат силата, смелостта и решителността на един човек, Леонхард Сепала, и неговото куче водач – Того, малкият непослушен калпазанин, който не подлежи на дресировка. Познато нали?

Филми за кучета – Комедия

Бетовен – Семеен, Комедия

Всичките части, (Бетовен , Бетовен 2, 3, 4, 5, Бетовен става известен) на този красив санбернар са класика, вечно оставащи в сърцата ни.

Двама престъпници отвличат няколко кученца от зоомагазин. Едното от тях, санбернар (по-късно наречено Бетовен), успява да избяга. Нещата се завъртат така, че то се появява в леглото на най-малката дъщеря на семейство Нютън. Джордж не харесва идеята да го задържат, но жена му Алис и децата му го убеждават да го осиновят. Наречен е Бетовен, защото когато Емили свири Пета симфония на Лудвиг ван Бетовен, то ѝ припява с лай.

Реклама
бетовен

Снежни кучета – Комедия, Семеен

В главната роля Куба Гудинг Джуниър ( Тед Брукс), напуска успешният си стоматологичен кабинет в Маями и заминава за аляска, за да открие корените си и да получи наследството си – 7 сибирски хъскита и едно коли.

Въпреки че в живота му настава пълен хаос, Тед достойно се справя с положението и дава клетва да се научи да кара кучешки впряг. Той се изправя срещу предизвикателства, каквито дори не си е представял – снежна вихрушка, тънък лед и опърничав планинец на име Джак Гръмотевицата.

снежни кучета

Хотел за кучета – Комедия, Семеен

В „Хотел за кучета“ Анди трябва бързо да прояви изобретателност и да намери нов дом на кучето им Фрайдей. Находчивите деца попадат на изоставена сграда, която превръщат в 5-звезден кучешки рай за Фрайдей и всичките му опашати приятели. След като лаещите кучета събуждат подозренията на съседите, Анди и Брус ще трябва да използват всичките си умения, за да не бъде разкрита тайната им.

Хотели за кучета

Филми с кучета за децата – Анимация

Сто и един далматинци

Сто и един далматинци, често изписван като 101 далматинци, е американски анимационен приключенски филм от 1961 г., продуциран от Walt Disney Productions, базиран на едноименния роман на Доуди Смит от 1956 г. Филмът разказва историята на петнадесет малки далматинчета, които са отвлечени от злодейката Круела де Вил, която иска да използва кожите им, за да си направи палта. Родителите им, Понго и Пердита, замислят план, чрез който да спасят децата си от Круела, като изведнъж спасяват още 84 кученца, закупени от зоомагазини, с което общият брой на далматинците става 101.

Bolt (Гръм)

Гръм е бяла немска овчарка и телевизионна звезда, който вярва, че има суперсили.

Болт смята че Пени, е отвлечена и тръгва из цялата страна, за да я „спаси“. В крайна сметка той открива, че всъщност няма суперсили и всичко е било просто кино. Въпреки това, с помощта на своите приятели, котката Митенс и хамстера Рино, той все пак спасява положението!

Балто

Едно нежелано, малтретирано куче се оказва градският герой, когато успява там, където другите се провалят.

Филмът включва битки с кучета и бягства на косъм, докато кучетата падат от скали и се сблъскват с други мъчителни опасности.
Балто е зареждащ семеен филм за герои, идващи в различни форми и размери.

Дивото зове (2020) – Драма, Семеен

Дивото зове е история за голямо и добродушно куче, кръстоска между санбернар и шотландска овчарка на име Бък, който е откраднат от домът си , за да бъде продаден в Аляска.

Принуден да се бори, за да оцелее, в крайна сметка е отведен от последния си собственик в близост до Арктическия кръг, някъде между Юкон и Аляска. Той постепенно започва да зависи от първичните си инстинкти, изоставя удобствата на цивилизацията и откликва на „повика на дивото“

Сподели
Туитни

Свързани статии

Здравословни проблеми при кучетата

Здравословни проблеми при кучетата

Здравето на кучетата е от съществено значение, но като грижливи стопани, понякога неосъзнато не отделяме достатъчно внимание на поддръжката и защитата на нашите космати приятели

С куче на море - плажове за домашни любимци

С Куче на море, Къде? Плажове в България

Всяка година посещението на Българското Черноморие с куче става все по-сложно, общините налагат забрани за кучета по плажовете в България. От Pet4you ви съветваме преди

Статии и съвети за домашни любимци

pet4you

Всяка година все повече кучета и котки срещат съдбата си на улицата.

Не изхвърляйте домашния си любимец !

Осинови
Промотирани обяви
Любими
Груминг салони

Вход

Регистрация

Нова Парола

Моля, въведете вашето потребителско име или имейл адрес, ще получите връзка за създаване на нова парола по имейл.