Елитна двойка Немски дог-Arleking Blue The Great Dane

Елитна двойка Немски дог-Arleking Blue The Great Dane Елитна двойка Немски дог-Arleking Blue The Great Dane Елитна двойка Немски дог-Arleking Blue The Great Dane Елитна двойка Немски дог-Arleking Blue The Great Dane Елитна двойка Немски дог-Arleking Blue The Great Dane Елитна двойка Немски дог-Arleking Blue The Great Dane
12.10.23
гр. Стара Загора 
Ваксини, Евро паспорт

Развъдник за Немски Дог -шоу клас с ветеринарен N 6045 А-0133- Елитна двойка Немски дог-Arleking Blue The Great Dane

Реклама

С гордост ви представяме нашето изключително потомство от немски догове – красиви, здрави и готови да обогатят вашето семейство. Нашата грижа за тези кученца е изключителна, и те са подготвени с внимание към всеки детайл.

Кученцата имат пълно родословие, което гарантира тяхното чист произход и висок стандарт за здраве и характер. Ваксините им са актуални, а всеки от тях е оборудван с чип за по-лесна идентификация и грижа.

Нашата мисия е да предоставим не само качествени кученца, но и бъдещи домове, изпълнени с любов и грижа. Ако търсите верен спътник, който не само е красив, но и здрав, разгледайте нашите кученца и се свържете с нас, за да научите повече за тях.

За нас е важно, че всяко кученце ще намери своята постоянно и обичаща го семейство. Сигурни сме, че този нов член на семейството ви ще ви донесе радост, смях и безкрайна любов.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или ако желаете да уговорите среща с тези чудесни кученца.

Благодарим ви за вниманието и очакваме с нетърпение да ви срещнем!

Вход

Регистрация

Нова Парола

Моля, въведете вашето потребителско име или имейл адрес, ще получите връзка за създаване на нова парола по имейл.

Безплатни обяви - домашни любимци