TrendyPet – продуктите, в които вашите кучета и котки ще се влюбят

trendypet

Всеки грижовен собственик на куче или коте иска да осигури най-доброто за своя домашен любимец. Още с купуването или осиновяването на животинката започва и подготовката по набавянето на всичко необходимо: купички, подходяща храна, интересни играчки, тоалетна за котките и задължителните каишка и повод за кучетата. Но за да осигурите пълноценния комфорт на домашния си любимец, има още нещо важно, за което да помислите – леглото за домашния ви любимец.

Въпреки че на пръв поглед и котките и кучетата изглеждат непретенциозни къде ще спят – на дивана, на постелката за баня, във вашето легло или излегнати на твърдия под, те също като нас се нуждаят от собствено място, в което могат да се усамотят и да си почиват пълноценно

Но как да изберете най-доброто легло за домашния си любимец, когато пазара е „наводнен“ с нефункционални стоки, произведени в Китай?! Е, бихме искали да ви запознаем с българския производител TrendyPet, защото те определено имат с какво да ви спечелят.

Реклама

Кои са TrendyPet?

TrendyPet е малък семеен бизнес, състоящ се от дългогодишни любители и собственици на домашни любимци. Базирайки се на собствения си опит, те са открили перфектната формула за създаването на красиви, удобни и практични легла, които вашите кучета и котки ще обикнат на момента.

Философията на TrendyPet

Всеки домашен любимец е единствен и неповторим и заслужава само най-доброто. Именно затова те предлагат ръчно изработени дизайнерски легла, играчки и аксесоари, с които да осигурят щастие и комфорт на косматите ви приятели. Освен с уникалния си външен вид, техните продукти ще ви спечелят и с богатата си функционалност и с това, че са изключително лесни за поддръжка.

Двулицеви легла – подходящи за малки и големи

От TrendyPet създават продукти за кучета и котки от всякакви размери и породи – от най-малките, до най-големите. Ако случайно си харесате продукт, който не е в размера за вашия домашен любимец – не се притеснявайте, те могат да изработят всяко легло в размер по ваше желание.

Реклама
легла за домашни любимци

Дизайнът на леглата

Богатият им асортимент от дизайнерски предложения със сигурност ще ви накара да се чудите – “Кое легло ми харесва най-много?”. Всички платове и материали, с които работят са висококачествени, което може да си проличи от пръв поглед.

Фактът, че продуктите на TrendyPet са изцяло ръчна изработка, позволява да поръчате на любимеца си легло, което е изцяло по вашите цветови предпочитания .Можете да избирате от над 130 различни цветови комбинации. Ако се затруднявате в избора – пишете им и споделете идеите си, а те със сигурност ще ви предложат най-доброто за вашия косматко.

Продукти за домашни любимци, направени с мисъл

Всяко легло разполага със своя собствена екстра: от легла-постелки, до такива с няколко различни начина на „сглобяване“. Всички легла, които създават са двулицеви – едното лице е от прохладна материя за лятото, а другото – от мек и топъл плат, предпочитан през зимните месеци.

Продуктите им са и изключително лесни за поддръжка. Малките модели се побират спокойно в пералня, а по-големите разполагат с възможност за изваждане на възглавниците от калъфите, чрез ципове. Платовете, които използват са от най-висок клас и не се свиват при пране в пералня или сушене в сушилня и запазват цветовете си.

Реклама

Персонализирани продукти за домашни любимци

Всеки, който отглежда домашен любимец смята, че неговото куче или коте е най-специално. И това е самата истина. А какво може да е по-специално от това да им подарите персонализирано легло или играчка с бродерия с неговото име? Е, TrendyPet предлагат и това. Те могат да бродират името на вашето приятелче върху неговото ново легло, играчка, възглавничка, постелка или одеалце, които може да намерите в техния онлайн магазин.

легла за домашни любимци
Гарантиран комфорт и качество за вашите домашни любимци

TrendyPet гарантират, че купувайки си от техните легла вие ще получите висококачествен продукт, осигуряващ комфорта на домашния ви любимец. А от къде са сигурни в това? – Всички продукти са тествани от техните тестови инженери – опашатите им приятелчета.

TrendyPet – не само магазин, а и полезна платформа

Както споменахме, екипът на TrendyPet се състои от дългогодишни собственици на домашни любимци, които имат на какво да ви научат. Именно затова, те разбират колко е важна правилната грижа за кучетата и котетата ни и искат да превърнат TrendyPet не просто в онлайн магазин, а и в платформа за собствениците и техните домашни любимци, където те ще могат да трупат нови знания свързани със здравето, храненето и отглеждането на кучета и котки.

Можете да разгледате всички продукти на TrendyPet в техния уебсайт www.trendypet.bg или да ги последвате във Facebook и Instagram. А ако случайно сте от гр. Русе или минавате от там, не пропускайте да се отбиете в ателието им на ул. “Мостова” № 3, магазин 10. Там ще ви очакват усмивки и махащи опашки!

Сподели
Туитни

Свързани статии

Здравословни проблеми при кучетата

Здравословни проблеми при кучетата

Здравето на кучетата е от съществено значение, но като грижливи стопани, понякога неосъзнато не отделяме достатъчно внимание на поддръжката и защитата на нашите космати приятели

С куче на море - плажове за домашни любимци

С Куче на море, Къде? Плажове в България

Всяка година посещението на Българското Черноморие с куче става все по-сложно, общините налагат забрани за кучета по плажовете в България. От Pet4you ви съветваме преди

Статии и съвети за домашни любимци

pet4you

Всяка година все повече кучета и котки срещат съдбата си на улицата.

Не изхвърляйте домашния си любимец !

Осинови
Промотирани обяви
Любими
Груминг салони

Вход

Регистрация

Нова Парола

Моля, въведете вашето потребителско име или имейл адрес, ще получите връзка за създаване на нова парола по имейл.